VIP loža

Featured image

Na naš lounge bar nastavlja se velika VIP loža, u kojoj možete osetiti istorijski vremeplov svih sportskih i javnih ličnosti koje su boravile ovde decenijama unazad i koje su ostavile istorijski pečat na našoj sportskoj sceni.  S obzirom da su VIP lože deo našeg restorana, imate mogućnost da  uživate i budete ugošćeni kao zvezda sa pogledom na najveći stadion na našim prostorima. Takodje, imate mogućnost i da posetite Muzej koji je nadomak restorana i saznate istoriju nastanka i uspeha ovog fudbalskog kluba.

Pružamo Vam drugačiji doživljaj jutarnje kafe, popodnevnog ručka ili prijatnih večeri sa prijateljima.

Samo neke od poznatih ličnosti koji su gostovali na našoj loži su: predsednik Rusije, Vladimir Putin, poznati fudbaleri širom sveta koji su osvajali Evropska i Svetska prvenstva sa svojim reprezentacijama, kao što su Roberto Mancini, Marcello Lipi, Michael Platini, a deo tog ambijenta bili su i mnogi ambasadori i predstavnici država širom sveta.

U našem ambijentu i Vi imate mogućnost da budete ugošćeni na VIP ložama i postanete deo naše atmosfere, jer kod nas je svaki gost zvezda.

Michael Platini, trenutni predsednik UEFA, čovek koji je bio reprezentativac Francuske koja je osvojila Evropsko prventsvo u fudbalu 1984. Godine, a na kom je Platini bio najbolji strelac i grač.

Roberto Mancini, italijanski fudbaler, menadžer fudbalskog kluba Manchester City.

Marcello Lipi, bivši fudbaler, nekadašnji selektor Italijanske reprezentacije, poznat po svojoj trenerskoj karijeri i osvajanju Svetskog prvenstva u Nemačkoj 2006. Godine.

Christian Karembeu, francuski fudbaler i reprezentativac. Tokom devedesetih, osvojio je sa reprezentacijom Svetsko prvenstvo 1998. godine. Danas radi kao skaut londonskog Arsenala.

Na VIP ložama boravili su ambasadori Rusije, Kontuzin, Deskov, kao i ambasadori Japana, Brazila i ostalih zemalja.

Zvezda Lounge Bar je postala deo projekta City card od strane Turističke Organizacije Beograda, usled čega smo postali jedan od nekoliko restorana sa specijalnom lokacijom i posebnom uslugom, a Vi time, kao turista i naš gost, uz posedovanje City Card kartice stičete mogućnost za popust na usluge u našem restoranu.

VIP ložu Crvene Zvezde su posetili: